Lørdag den 27. oktober – efter standerstrygningen – er det jo traditionen at vi fejrer gamle medlemmer (Kæmper eller Mumier), der har været medlemmer i DKK i 25, 40, 50 eller 60 år.
  I år var der fire jubilarer. Ib Thoudahl blev 60 års jubilar. Han var med på det store ungdomshold, der huserede i det gamle klubhus ved siden af den daværende klipfiskefabrik i 50'erne. Ib kunne desværre ikke deltage i jubilæumsfesten – han er lige blevet opereret.
  Hans Nørregård blev også 60 års jubilar og still going strong. Han kunne ovenikøbet huske at sørge for at være hjemme til jubilæumsfejringen.
Hans N. holdt en tale om det at være medlem i DKK i så mange år, med historier om bla. de tidlige år i halvtredserne. Han gav en omgang øl, så vi kunne skåle med ham og han fik overrakt en gave fra klubben.
  Søren Clausen der blev 50 års jubilar sejlede rundt på Nilen på jubilæumsdagen, men havde dog været betænksom nok til at stille en kasse med seks vin af mærket NOVA! – så vi skålede og råbte hurra for ham også.
  Poul Christian Hoe Larsen – byens vognmand også kaldet "Plaster" og medlem i DKK i 50 år – sejlede rundt ved Mellemamerika på jubilæumsdagen – vistnok igennem Panamakanalen også. Ham skålede vi også for og han fik et hurra fra de forsamlede cirka 25 medlemmer.