Sct. hans i Madsens Krog

2019 06 23 KBU9061 PAN

Koret Camerata sang Dragør Kajak Klubs bål var tændt, der var utroligt mange mennesker i Madsens Krog og en god stemning. Med det vejr der var, kan man kun kalde det hele en succes.

Så går vi igang med anden halvdel af vinterens or-løb.

Kender du nogen fra DKK/ Pilen passive eller aktive, som kunne tænke sig at løbe med – så bed dem om at melde sig til mig.

Som sædvanligt er der strenge regler, der skal overholdes mht. afbud. Afmelding skal ske 2 uger før løbsstart, så undgår klubberne at betale startgebyr, og arrangørerne undgår at lave kort etc. til dig. Sygdom kan meldes helt op til selve dagen på sms 25 54 43 56 til undertegnede, og så kan vi evt. glæde nogle andre med en ledig tid.

Fravær uden afbud betyder, at man slettes af den automatiske tilmelding for resten af sæsonen. Det betyder, at du skal huske tilmelding til mig senest 14 dage før start, hvis du vil med igen. Så er det da meget lettere at huske framelding, hvis det skulle blive nødvendigt.

Se i øvrigt hjemmesiden http://www.dkfolob.dk/ , samt Facebook, hvor I finder alle oplysninger om løbene.

På gensyn i skovene!

Claus Palm