Som man kan se på vejret, er det ved at blive efterår. Der kommer måske lidt sensommer; men O-løb sæsonen er der snart.

Vi starter den søndag den 7. oktober 2018 i Valbyparken.

Tilmelding til alle 6 løb skal ske på én gang med en returmail til mig senest 22-09-2018. Er der nogen af løbene, du allerede nu ved, at du ikke kan deltage i, så sig det med det samme.

Kender du nogen fra DKK/ Pilen passive eller aktive, som kunne tænke sig at løbe med – så bed dem om at melde sig til mig.

Som sædvanligt er der strenge regler, der skal overholdes mht. afbud. Afmelding skal ske 2 uger før løbsstart, så undgår klubberne at betale startgebyr, og arrangørerne undgår at lave kort etc. til dig. Sygdom kan meldes helt op til selve dagen på sms 25 54 43 56 til undertegnede, og så kan vi evt. glæde nogle andre med en ledig tid.

Fravær uden afbud betyder, at man slettes af den automatiske tilmelding for resten af sæsonen. Det betyder, at du skal huske tilmelding til mig senest 14 dage før start, hvis du vil med igen. Så er det da meget lettere at huske framelding, hvis det skulle blive nødvendigt.

Se i øvrigt hjemmesiden http://www.dkfolob.dk/ , samt Facebook, hvor I finder alle oplysninger om løbene.

På gensyn i Valbyparken den 7. oktober 2018.

Claus Palm
O-løbs koordinator for DKK/ Pilen