Kære alle,
Så er det blevet tid til at fejre årets ællinger. Det gør vi som bekendt:
Lørdag den 16. september tilmelding på listen i klubben.
Men hvad ville være mere passende end at starte festen med en tur på vandet?
Vi mødes derfor klokken 16.00 omklædte og klar. Så vil Mik og Anette muligvis vise hvordan vi brude have lavet alle prøverne 😃Hvis vi er heldige med vejret ror vi en tur udenfor sandkassen, hvis vejet er dårligt, bliver vi i sandkassen og leger.

Efter en god tur på vande er der fest i klubhuset. Der bliver sørget for kød fra grillen med div. tilbehør og musik ad libitum.Hvis du ikke vil ro, så starter festen kl 18.
Husk at medbring:
- Rotøj og håndklæde
- Vin og spiritus (eller hvad I nu vil drikke) – Øl og vand købes i klubben.
Budgettet er omkring 120,- pr. person, så husk at tilmelde dig senest den 12. sep. på listen i klubhuset (tilmeldingen er bindende)
Hvis du af den ene eller anden grund ikke værdsætter godt oksekød og/eller slagerens gode pølser, er du velkommen til selv at medbringe andet til grillen, husk blot at noter det ved tilmeldingen.
PS:
Vi mangler stadigvæk en til at stå for desserten, så hvis du enten har lysten eller evnerne, så sig til…