1200px Frise 2017

Sct. hans i Madsens Krog

2019 06 23 KBU9061 PAN

Koret Camerata sang Dragør Kajak Klubs bål var tændt, der var utroligt mange mennesker i Madsens Krog og en god stemning. Med det vejr der var, kan man kun kalde det hele en succes.

De drog atter ud

En vanvittig, men ikke desto mindre 99,3 procent sandfærdig beretning om en flok gale danners (læs DKK'eres) færd fra Drogdens Øre til svenskens land.
Hæftet er smaskfyldt med fejl og mangler, en ringe trykkvalitet (kun en tand bedre end runer) og vanvittige dagbogsberetninger, som det ville være komplet umuligt at nedfælde på papyrus, hvis ikke det var fordi, forfatterne var under konstant påvirkning af dansk humle, svensk skidtmjød og gæret druesaft fra de katolske lande, dertil underlige retter tilberedt med mærkelige svenske skovsvampe og giftiggrønne urter.
Beretningen er absolut ikke for svage sjæle, moralister og politisk korrekte personager. (Man kan blive helt høj af at læse den).
Forfatterne frasiger sig ethvert ansvar for, hvad skriftet kan forårsage af psykiske, fysiske og sociale skader på de læsere, der måtte komme igennem hele beretningen.

Se beretningen klik på kortet eller her.

de drog atter ud

 

 

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com